Kesäkurssit 2023

Kesäkurssi sointusäestyksen perusteisiin tiistaisin kesäkuussa 2023

Tule kesäkuun ajaksi pianonsoiton etäkurssille! Kurssi soveltuu niin vasta-alkajille kuin jo hieman edistyneemmillekin aikuisille. Mikäli et vielä lue nuotteja tai sointumerkkejä, niin perehdytän sinut niihin ennen kurssin alkua.

Kurssilla opitaan soittamaan tuttuja kappaleita sointusäestyksellä. Alkuun opetellaan melodian säestys pitkillä soinnuilla. Sitten edetään komppaukseen, ja saat valita oman komppisi tasosi mukaan useista eri komppivaihtoehdoista: valikoimaa on hyvin helpoista edistyneempiin komppeihin. Harjoitteluaikaa on kunkin tapaamisen välillä viikko, ja siinä ajassa ehdit rauhassa opetella uuden kappaleen!

Kurssi toteutetaan verkkokurssina. Kurssia varten tarvitset toimivan nettiyhteyden sekä pianon. Ajankohta: kurssi pidetään tiistaisin 6.6., 13.6., 20.6. ja 27.6. klo 18-19. Kurssin hinta on 130 euroa.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 30.4.2023 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hilkka@hilkkapiipponen.com


Menneet kesäkurssit

Komppauskurssi 9.-11.8.2022!

Pianonsoiton etäkurssit saavat jatkoa! Elokuun kurssilla opitaan uusia komppeja sointumerkeistä soittaen. Opettelemme myös melodian säestystä niin, että oikea käsi soittaa melodian ja vasen säestää sointumerkeistä.

Tämä aikuisten pianokurssi sopii niille, jotka hieman jo tuntevat sointumerkkejä. Etenemistahti on kuitenkin rauhallinen, joten myös aloittelijat ovat tervetulleita!

Kurssi toteutetaan verkkokurssina. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja pianon. Tunnit järjestetään ti-to klo 18-18:45. Opetusta on 3 x 45min, eli yksi oppitunti jokaisena kurssipäivänä. Kurssin hinta on 100 euroa.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 29.7.2022 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hilkka@hilkkapiipponen.com

Menneet kesäkurssit

Pianonsoiton kesäkurssi 6.-8.6.2022

Tervetuloa pianonsoiton kesäkurssille! Kurssilla opetellaan säestämään soinnuilla sointumerkeistä. Kurssi sopii aivan aloittelijoille.

Kurssi toteutetaan verkkokurssina, eli pääset seuraamaan opetusta kotoasi käsin. Tunnit järjestetään klo 18-18:45. Opetusta on 3 x 45min, eli yksi oppitunti jokaisena kurssipäivänä. Voit toivoa kurssilla käytäviä kappaleita 29.4.2022 mennessä! Kurssin hinta on 100 euroa.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 25.5.2022 lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hilkka@hilkkapiipponen.com.

Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipponen