Pianokauppa

Osta Hilkan pianokaupasta alkeistason pianonuotteja, sävellaji- tai sointutaulukko tai kenties komppitaulukko! Tilaus ja toimitus hoituvat kätevästi verkossa.


Pianonsoiton sointutaulukko 3,99

Taulukko sisältää duuri-, molli-, vähennetyt, ylinousevat ja seiskasoinnut kaikissa sävellajeissa koskettimiston kuvina, nuotteina ja sointumerkkeinä. Tuote sisältää neljä A4-kokoista arkkia PDF-tiedostona.


Sävellajitaulukko 3,99

Taulukko sisältää kaikkien sävellajien (duurit ja niiden rinnakkaiset mollit) etumerkinnät ja lisäksi koskettimistokuvat kunkin sävellajin asteikosta. Tuote sisältää yhden sävellajitaulukon sekä suuremmat koskettimistokuvat (yht. 6 kpl) PDF-tiedostoina.


Online-nuottikokoelma: 180 alkeistason pianokappaletta (sis. ääninäytteet) 4,99

Tuote sisältää 180 pianonsoiton alkeiskappaletta verkkoympäristössä ääniesimerkkeineen. Tämän helpon ohjelmiston avulla aloitteleva pianisti tottuu nuottien lukemiseen, ja tulee siinä yhä taitavammaksi. Kappaleet on jaoteltu kolmeen osioon: 1a (oikea käsi), 1b (vasen käsi) ja 1c (molemmat kädet).


Pianonsoiton komppitaulukko (sis. ääninäytteet), 2,99

Taulukossa on esitelty yhdeksän kaikkein yleisintä komppia nuotti- ja koskettimistokuvina. Tuote sisältää kolme A4-kokoista arkkia PDF-tiedostona sekä linkin ääninäytevideoon.