Pianokauppa

Osta Hilkan pianokaupasta Pianon soinnut -kirja, pianonsoiton verkkokurssi, alkeistason pianonuotteja, sävellaji- tai sointutaulukko tai kenties komppitaulukko!


Pianon soinnut -opas 39,90

Pianon soinnut -opas sisältää yli 400 pianon sointua nuotein ja koskettimistokuvin kuvattuina. Mukana tutut (duuri, molli, 7, m7 jne.) ja monimutkaisemmat (6, m6, sus4, 6/9, dim, maj9, 7#9, m11, 13, 13#11 jne.) soinnut kaikissa sävellajeissa. Pehmeäkantinen.


Pianonsoiton kokeilutunti etänä 20,00

Lähetä video soitostasi, ja Sibelius-Akatemiasta valmistunut pianisti Hilkka Piipponen vastaa omalla videollaan. Kokeilutunti sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin. Tyyleinä klassinen tai vapaa säestys.


Pianonsoiton sointutaulukko 3,99

Taulukko sisältää duuri-, molli-, vähennetyt, ylinousevat ja seiskasoinnut kaikissa sävellajeissa koskettimiston kuvina, nuotteina ja sointumerkkeinä. Tuote sisältää neljä A4-kokoista arkkia PDF-tiedostona.


Sävellajitaulukko 3,99

Taulukko sisältää kaikkien sävellajien (duurit ja niiden rinnakkaiset mollit) etumerkinnät ja lisäksi koskettimistokuvat kunkin sävellajin asteikosta. Tuote sisältää yhden sävellajitaulukon sekä suuremmat koskettimistokuvat (yht. 6 kpl) PDF-tiedostoina.


Online-nuottikokoelma: 180 alkeistason pianokappaletta (sis. ääninäytteet) 4,99

Tuote sisältää 180 pianonsoiton alkeiskappaletta verkkoympäristössä ääniesimerkkeineen. Tämän helpon ohjelmiston avulla aloitteleva pianisti tottuu nuottien lukemiseen, ja tulee siinä yhä taitavammaksi. Kappaleet on jaoteltu kolmeen osioon: 1a (oikea käsi), 1b (vasen käsi) ja 1c (molemmat kädet).


Pianonsoiton komppitaulukko (sis. ääninäytteet) 2,99

Taulukossa on esitelty yhdeksän kaikkein yleisintä komppia nuotti- ja koskettimistokuvina. Tuote sisältää kolme A4-kokoista arkkia PDF-tiedostona sekä linkin ääninäytevideoon.


Pianonsoiton intervallitaulukko (sis. tehtäviä) 2,99

Tulostettava taulukko, jossa sekä koskettimistolle että nuottiviivastolle on kuvattuna kätevästi kaikki tavallisimmat intervallit sekä niiden eri laadut. Hintaan sisältyy myös 30 kpl tehtäviä, joissa pitää tunnistaa nuotissa tai koskettimistolla näkyvän intervallin laatu.


Opetusvideopaketti: kuusi joululaulua 20,00

Opetusvideopaketti verkossa kappaleista Joulu, joulu tullut on, Jouluyö, juhlayö, Tonttujen jouluyö, Varpunen jouluaamuna, No, onkos tullut kesä ja Maa on niin kaunis.


Pianonsoiton verkkokurssi 160,00

Kymmenen tunnin alkeiskurssi aloittelevalle aikuispianistille. Opi pianonsoiton perusteet vain kymmenessä viikossa! Kurssin aikana saat myös henkilökohtaisen palautteen soitostasi. Osta kurssi täältä.

Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipponen