Toimitusehdot ja yksityisyyden suoja

Käyttö- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipponen (2631518-2). Tuotteita myydään kuluttaja-asiakkaille Suomessa ja ulkomailla. Asiakas sitoutuu Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipposen toimitusehtoihin ja antaa luvan henkilötietojensa (laskutus, muu tilauksiin liittyvä informaatio) käyttöön. Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipponen käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipponen sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan yllä mainittuihin ehtoihin liittyen, tällainen taho on esimerkiksi maksupalveluntarjoajat.

Tilaukset

Tilaukset tapahtuvat osoitteessa hilkkapiipponen.com/kauppa. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta ja toimituskulut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostisoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeudet hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Maksut

Maksut suoritetaan Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipposen nettisivujen kautta, ei käteismaksuja. Verkkotuotteita ei voi palauttaa.

Verkkotuotteiden toimitus

Verkkotuotteet ovat saatavilla heti maksun jälkeen.

Muut kuin ladattavat tuotteet

Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipponen voi lähettää ostetun tuotteen erillisen sopimuksen mukaan myös ulkomaille. Ostajan vastuulla on maksaa tuotteen posti- ja pakkauskulut, kuten myös Suomeen lähetettävistä tuotteista. Näet tilauksesta veloitettavat toimituskulut ostoskoristasi ennen tilauksen maksamista. Tuotteen toimitusaika Suomeen on 10 arkipäivää. Koulujen loma-ajat, viikonloput ja pyhät saattavat vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Muiden kuin ladattavien tuotteiden palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kaikista palautuksista veloitetaan kuitenkin käsittelykulu 5,90€, joka vähennetään hyvityksen yhteydessä.

Palautuksesta täytyy tehdä sähköinen palautusilmoitus ennen tuotteen takaisinlähetystä. Palautusilmoitus tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen: hilkka@hilkkapiipponen.com. 

Pakkaa tuote / tuotteet hyvin ja liitä palautuksen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite on:

Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipponen

Ståhlbergintie 3 e 46

00570 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusten käsittelyaika on 10 – 15 arkipäivää. Kun palautus on hyväksytty, hyvitys maksetaan tilille.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava toimitusehtoihin.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

fiFinnish
Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipponen