Pianotunnit

Tule etäpianotunnille!


Etäpianotunnille kotoa käsin!

Lähetä video tai ääninauha soitostasi, ja Hilkka vastaa omalla opetusvideollaan!

Nyt pääset osallistumaan pianotunneille oman pianosi äärestä! Opetus toimii niin, että oppilas lähettää videon soitostaan Hilkalle, ja Hilkka vastaa omalla opetusvideollaan. Hilkka antaa vinkkejä ohjelmiston suunnitteluun, tekniikan kehittämiseen ja musiikin tulkintaan. Videon voi kuvata esimerkiksi älypuhelimella pianon sivusta.

Tai kenties lähdet liikkeelle aivan alkeista? Silloin saat Hilkalta alkajaisiksi 15 minuutin videon, jossa lähdetään liikkeelle pianonsoiton perusteista. Ensimmäisellä pianotunnilla opitaan lukemaan nuotteja, tehdään sormiharjoituksia ja opitaan yksi soittokappalekin. Lisäksi voit valita, keskitytkö ensisijaisesti klassiseen repertuaariin vai sointumerkeistä soittamiseen.

etäpianotunnit
Nauhoita videosi vaikka jo tänään!

Etäpianotuntien parhaita puolia on, että oppilas pääsee itsekin konkreettisesti näkemään, kuulemaan ja arvioimaan soittoaan omilta videoiltaan. Lisäksi opettajan videot jäävät omaan käyttöön, joten etäpianotunneille voi palata aina halutessaan.

Inspiroiko klassinen pianismi, vai oletko sittenkin enemmän kiinnostunut vapaasta säestyksestä, soinnuista ja sointumerkeistä? Etäpianotunneilla voit opetella vaikka kaikkia näitä!

etapianotunnit
Videolle voi kuvata myös pelkästään käsiä. Myös äänitiedostot käyvät.

Zoom-tunnit

Hilkka Piipponen pitää pianonsoiton etätunteja myös Zoomissa. Ota yhteyttä, ja sovitaan ensimmäisestä pianotunnista!

Pianonsoiton verkkokurssi

Tutustu myös pianonsoiton verkkokurssiin! Kymmenen viikkoa kestävällä verkkokurssilla opit pianonsoiton alkeet johdonmukaisesti ja selkeästi opetettuina. Kurssilla käydään läpi nuottien lukua, sointumerkeistä soittamista ja opitaan paljon hienoa pianomusiikkia. Tutustu myös pianonsoiton lyhytkursseihin!

Ilmoittaudu pianonsoiton kokeilutunnille (20e)

Sis. yhden kappaleen lähetyksen ja yhden opettajan videon. Opettajan videon kesto: 15 min. Saat ohjeet videon lähetyksestä ilmoittautumisen yhteydessä.

    Pianisti ja pianonsoiton opettaja Hilkka Piipponen