Etäpianotunnit

Aloita etäpianotunnit sijainnistasi riippumatta!

Aloita etäpianotunnit pianopedagogi Hilkka Piipposen johdolla! Etäpianotunnit toteutetaan joko videopuheluiden tai videoiden lähetyksen avulla.

etapianotunnit
Etäpianotunnille kotoa käsin!

Lähetä video soitostasi, ja Hilkka vastaa omalla opetusvideollaan! Etäpianotunnit voidaan toteuttaa myös videopuhelimitse.

Hilkka antaa vinkkejä ohjelmiston suunnitteluun, tekniikan kehittämiseen ja musiikin tulkintaan. Tai kenties lähdet liikkeelle aivan alkeista? Silloin vaihtoehdoksi kannattaa valita videopuhelu. Ensimmäisellä pianotunnilla käydään läpi mm. hyvää soittoasentoa ja tehdään sormiharjoituksia.

etapianotunnit
Tule Hilkan etäpianotunnille!

Inspiroiko klassinen pianismi, vai oletko sittenkin enemmän kiinnostunut vapaasta säestyksestä, soinnuista ja sointumerkeistä? Etäpianotunneilla voit opetella vaikka kaikkia näitä!

Etäpianotuntien parhaita puolia on, että oppilas pääsee itsekin konkreettisesti näkemään, kuulemaan ja arvioimaan soittoaan omilta videoiltaan. Lisäksi opettajan videot jäävät omaan käyttöön, joten etäpianotunneille voi palata aina halutessaan.

etapianotunnit
Videolle voi kuvata myös pelkästään käsiä.

Etätuntisovellus sisältää chat-ominaisuuden, jossa oppilas ja opettaja voivat kommentoida toistensa videoita ja lähettää kuvia.

etapianotunnit
Kysy ja kommentoi piano-chatissa!

Hinnasto:

Tutustumiskerta: 20,00 Sis. yhden kappaleen lähetyksen ja yhden opettajan videon. Opettajan videon kesto: 15 min.

Etäpianotunti kerran kuussa: 60,00/kk Videot ja vastaukset 1 krt/kk. Oppilaan kappaleiden maksimimäärä: 5 kpl. Opettajan vastausvideon kesto: 30 min. Sitoutuminen vähintään kolmeksi kuukaudeksi.

Etäpianotunti kaksi kertaa kuussa: 120,00/kk Videot ja vastaukset 2krt/kk. Kappaleiden maksimimäärä/krt: 5 kpl. Opettajan vastausvideon kesto: 30 min/krt. Sitoutuminen vähintään kolmeksi kuukaudeksi.

Videopuhelu: 50,00 Videopuhelu tapahtuu Zoomin välityksellä pianon ääressä. Tapaamisen kesto: 30 minuuttia.

Ilmoittaudu pianonsoiton etätunnille:


Etäpianotunnit: ohje

Pianonsoiton etätunnit pyörähtävät parhaiten käyntiin, kun ilmoittaudut tunnille ja kerrot, minkä etätuntivaihtoehdon haluaisit (kokeilukerta, kerran kuussa, kaksi kertaa kuussa tai videopuhelu). Videoiden lähetyksen voi myös yhdistää videotapaamisiin. Pianonsoiton opiskelun voi aloittaa videotapaamisilla, ja oppilas voi lisäksi lähettää omia videoitaan opettajalle arvioitaviksi.

Vahvistuksen jälkeen onkin aika lähettää ensimmäinen video tai sopia videopuhelusta. Videoiden lähetys tapahtuu helposti sovelluksessa, johon saat henkilökohtaisen linkin vahvistusviestissä. Sovelluksessa pääset myös kirjoittamaan viestejä ja kommentoimaan omia sekä opettajan videoita. Opettaja vastaa omalla videollaan 48 tunnin kuluessa videon vastaanottamisesta.

Videotapaaminen etäpianotunnin merkeissä tapahtuu Zoom-ohjelmalla (https://zoom.us/). Ohjelma kannattaa asentaa hyvissä ajoin ennen pianotunnin alkua. Mikäli pianotunti pidetään videopuhelun avulla, on tietokone tai puhelin hyvä sijoittaa niin, että sillä näkyy koko pianon koskettimisto ja soittaja itse sivusta, esim. itsensä oikealle puolelle.

Videoita voi lähettää pianosovelluksessa milloin tahansa. Videot voi nauhoittaa vaikka kappale tai osio kerrallaan. Kappaleiden ei tarvitse olla valmiita, vaan myös harjoittelua voi kuvata. Mikäli ei halua tulla kuvatuksi kokonaisuudessaan, voi kuvata vain käsiään.

Maksutapa on lasku.

In English: https://hilkkapiipponen.com/piano-lessons-online/